Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

KRAL ŞAKİR FİLM EKİBİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

KRAL ŞAKİR FİLM EKİBİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

- SENİN İÇİN SİNEMA–

KRAL SAKIR FILM EKIBI M1 ADANA AVM’DE SEYIRCIYLE BULUSUYOR

- SENIN IÇIN SINEMA–

 

Çocuklarin severek izledigi, 18 ülke 8 lehçede yayin yapan Kral Sakir yapimci Varol Yasaroglu ile söylesi ve imza günü ve film gösterimi için M1 Adana AVM’de.

 

Çocuklarin sinemada izlemek için geri sayima basladigi “Kral Sakir”, 4 Ekim’de vizyona giren yeni sinema filmi “Korsanlar Diyari” nin tanitimi için 13 Ekim pazar günü hayranlari ile M1 Adana AVM’de bulusuyor. Kral Sakir “Korsanlar Diyari”, sehre yaklasmak üzere olan tarih öncesine ait yaratigi durdurmak için zorlu bir maceraya atilan Sakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Sakir ve ailesinin korsanlarin kol gezdigi, Bermuda Seytan Üçgeni’ndeki gizemli bir bölgede, canavarlarin varoldugu fantastik bir evrende yasayacaklari heyecan dolu yeni maceralarina ait filmin teaser’ianimasyon severleri benzersiz bir maceraya davet ediyor. M1 Adana AVM’de gerçeklesecek olan etkinlikte;

Saat 15:00 Varol Yasaroglu ile Söylesi ve Imza günü,

Saat 16:30 Kral Sakir ile Müzik Esliginde Eglence

Saat 17:00 Film Gösterimi

BKM’nin yapimciliginda, Grafi2000 Prodüksiyon tarafindan canlandirilan animasyon filmin karakter tasarimi Varol Yasaroglu’na, filmin hikayesi Haluk Can Dizdaroglu ve Berk Tokay’a ait.

 

Kral Sakir Çizgi Dizi Hakkinda;

2016 yilinda Cartoon Network ekranlarinda izleyicileriyle bulusmaya baslayan Kral Sakir çizgi dizisi, bir aslan ailesinin çocugu olan Kral Sakir'in maceralarini konu ediniyordu. Çizgi dizide Sakir'in babasi bir aslan, annesi ise bir siçandir. Çizgi dizide, bir fil olan Necati, kedi olan Canan, Sakir'in dedesi kaplumbaga Peyami, zeki bir bilim insani olan Bilimadami Mirket, bir evsiz olan Uyuz Tanju gibi karakterlere yer verilmektedir.

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN SİNEMA–
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı